luni, 29 septembrie 2008

alba-neagra

Cam asa e viata..cam asa joaca..si sa ridice mana cine nu a avut parte de "surprize"de genul asta din partea ei..si daca totusi cineva nu a avut..ori a fost norocos ,ori n -a trait deloc..who knows..
Soarta..crede cineva in destin?ce e ala ?..un plan bine definit..?un sir de etape in viata prin care trecem ca sa ajungem"acolo"?..sau doar un hazard,un amalgam de intamplari si situatii ,in functie de care luam anumite hotarari..si spunem sec"asa e soarta"?
Se spune ca cele mai importante lucruri care vin in viata nu sunt planuite..Asa e.Vin complet pe nepregatite..si te iau intr un vartej turbulent..care iti ameteste viata si sufletul...si care,pe cat e de infricosator pe atat de placut ..si chiar daca nu stii ce e..te lasi purtat asa...sperand doar ca...o sa fie bine.
Nici macar nu mai stiu ce sa scriu..

marți, 9 septembrie 2008

buna dimineata!


..Cineva mi-a zis ca blogul e foarte ok ..numai ca e cam..trist.Si ma gandeam..ei cum naiba totusi..?!!Nu ma regasesc in persoana aia pesimista si care vede doar o super "black hole"" in viata ei(chiar daca asa reiese pana acum din tot ce am scris:D)..Tot ce adunat aici.....e de fapt o lungaaaaa insiruire de sentimente si dezamagiri pe care numai aici le-am putut "striga"fara sa deschid gura..


Dar sunt si atat de multe lucruri care ma intregesc si de care ,recunosc,sunt dependenta:P

De exemplu(si Romanitzo,sunt complet in asentimentul tau:)..fara iubire nu pot..Ei bine,da! Addicted to loveeeeeeeeeee...:P

Muzica!Oooo da..cel mai bun mod de a exprima si in acelasi timp de a interpreta
diverse stari si trairi..Viata in general ar fi,pentru mine cel putin,lipsita complet de culoare fara muzica(..pot pune si poezia va rog?:D)

Prietenii! pai da...suntem inconjurati in viata de zi cu zi de o multime de oameni...dar cine are intr-adevar prieteni..sa si-i tina aproape..e mare lucru sa poti spune cuiva "prieten"..mare lucru..

Optimismul! .cum altfel am trece peste toate shiturile zilnice,nervii si angoasele stranse vrand-nevrand?pai..cu ajutorul umorului,al increderii ca poate maine va fi mai bine,si a bunei dispozitii.

..Si ar mai fi multe..si nu neaparat in ordinea in care le-am scris mai sus.

De ce am scris despre asta ?..Nu stiu..Sunt bine dispusa..

THANK U! dada...U!:P